Je kan nog zulke mooie dromen hebben, voor jezelf, voor je kinderen, voor later. Alleen zijn ze ook financieel haalbaar? En indien nu nog niet, wanneer dan wel? Met behulp van een financiële planning krijg je hier inzicht in en weet je precies welke route je kan bewandelen. 

Zijn jouw wensen financieel haalbaar?

Financiele planning

Financien

In de huidige tijden wordt een financieel plan steeds belangrijker. Misschien heb je vermogen dat op de bank nauwelijks tot geen rente meer oplevert of je hebt bepaalde wensen voor later en wilt weten of je financiën dan toereikend zijn. Wellicht wil je de zaken voor je kinderen goed regelen of twijfel je over je pensioenvoorziening en de mogelijkheden daaromtrent? 

Dit zijn vragen waarbij een goed doorgerekend financieel plan, je rust en zekerheid gaat bieden. Wij stellen het plan op, maar we werken hierin nauw met jou samen, zodat je ook daadwerkelijk begrijpt wat er uiteindelijk op papier komt te staan en wat je er vervolgens mee kan doen. Want een plan is leuk, de uitvoering is belangrijker. 


Herken je dit?

Ik wil een match call

 • Als je weet dat wat je wilt, ook daadwerkelijk binnen afzienbare tijd gaat lukken. 
 • Als je van je (t)huis, je droomhuis kan maken door bijv. een verbouwing, dan wel verhuizing.
 • Als je je geen zorgen hoeft te maken over 'later' omdat je nu je financiën goed geregeld hebt.
 • Als je nu al weet, dat je je kinderen bijv. over 10-15 jaar kan helpen bij een start op de woningmarkt.
 • Als je uberhaupt nu al weet, dat je jouw financiën voor je kinderen goed hebt geregeld. 
 • Als je je geld en vermogen vóór je kan laten werken, terwijl jij aan het ondernemen, slapen of vakantie aan het vieren bent? 

Hoe zou het zijn...

Denk je nu: Ja, dit wil ik, alleen hoe nu verder? Die begrijpen we, want je geeft letterlijk alles bloot. Vertrouwen is daarom heel belangrijk en daarom starten we altijd met een gratis matchcall. Wanneer wij denken dat we je kunnen helpen en jij hier het vertrouwen in hebt, plannen we een uitgebreide inventarisatie. 

In de inventarisatie gaan we samen de diepte in op jouw specifieke vraag. Daaropvolgend gaan wij aan de gang met de analyses en berekeningen en hieruit volgt het adviesrapport. Deze nemen we samen door, in een persoonlijk gesprek. Zo heb je niet alleen een rapport in handen, maar weet je ook wat de cijfers betekenen en wat je ermee kan doen.  

Ben je nog niet helemaal zeker of dit is wat je nodig hebt, of weet je het juist wel zeker en is het tijd om in actie te komen? Plan dan nu een vrijblijvende match call, dan spreken we elkaar snel. Dit is ook voor jou mogelijk

Ik wil een match call

NEEM CONTACT OP

 • We hebben > 30 jaar ervaring in het vak.
 • We zijn NOAB gecertificeerd, dus hebben up to date kennis en bieden hoge kwaliteit.
 • We bieden een hoge mate van service.
 • Wij kennen iedere klant. Niet alleen van naam, maar echt jou, om jou.
 • We zijn geen traditioneel grijze pakken kantoor, maar een jong dynamisch team.
 • De documentatie uitwisseling gaat via de online klantportal. Je kan daardoor altijd en overal bij je stukken. 

Waarom Advisup?