Boekhouden voor startende ondernemers: Waar moet je beginnen en waarom is het zo belangrijk? 

mASTERCLASS

masterclass

Toen je begon met je eigen bedrijf, wist je dat de boekhouding erbij hoorde, alleen het heeft totaal niet je focus en interesse. Sterker nog, het liefst laat je elke envelop ongeopend liggen en stel je alles zo lang mogelijk uit.

Eerlijk gezegd snap je het ook niet zo goed, doe je de aangiftes op hoop van zegen en levert het ook nog de nodige stress op. Om nog maar niet te spreken over een balans, de Inkomstenbelasting die verandert als zzp-er en andere zaken die erbij komen kijken.

Dit kan en mag anders, want je business kan alleen een succes worden, als ook de financiële kant goed geregeld is. En precies daar ga ik je in deze waardevolle masterclass mee helpen.

De start van het succes

ik weet genoeg

  • Je weet wat er komt kijken bij het voeren van een boekhouding als ondernemer en waarom het belangrijk is, om dit goed bij te houden
  • Je kent de 7 stappen die je helpen van factuur naar de uiteindelijke balans 
  • Je kent en begrijpt de belangrijkste termen uit de boekhouding en kan ze toepassen waar nodig
  • Je dient met vertrouwen je btw aangiftes in, omdat je nu begrijpt wat er staat
  • Je begrijpt waarom belasting betalen eigenlijk best leuk is (ja, echt waar!)
  • Je weet wat je kan doen, als je een vergissing hebt gemaakt in een eerdere aangifte
  • De stress rondom de lading blauwe enveloppen is voorbij
  • En tot slot krijg je er op het einde helemaal zin in, om in je cijfers te duiken!

Na de masterclass weet je dit:

Denk je nu: Yes, dit wil ik ook! Voor slechts € 47,- kijk je vandaag nog de masterclass en weet je morgen precies waar je mee kan beginnen. Na aankoop ontvang je direct de link in je mailbox en kun je aan de slag. Let wel... niet alleen kijken, ook doen! ;) 
Praktische informatie

Yes, dit wil ik!

Met meer dan 45 jaar ervaring in het vak, waaronder bijna 20 jaar als ondernemer weet Monique waar ze het over heeft. En niet alleen door ervaring, ook door terugkerende nascholingen op het gebied van financiën en fiscaliteiten.

Dit heeft onder meer geresulteerd in een AFAS Award voor beste partner van kantoren  die met financiële software willen werken en de officiële certificering in het kwaliteitsregister van NOAB.

Van starters tot de gevestigde, grote MKB kantoren, Monique zag ze in haar loopbaan allemaal voorbij komen. Echter wordt ze vooral blij van die eerste groep ondernemers: zowel de starters, als ZZP-ers met een passie!

Over de masterclass host: Monique Koopmans