Een jaar of 45 geleden liep ik rond in het kantoor van Heineken. Mijn toenmalige schoonouders werkten daar en woonden boven het pand. Terwijl ik daar als meisje van een jaar of 16 rondliep, zag ik de grote telmachines staan en dat trok direct mijn aandacht. Dat wil ik ook! En zo geschiedde...


Werken met cijfers, dat bleek mijn grote passie en dat begon al heel vroeg!

hoi, ik ben Monique,

OVER

Niet veel later zette ik mijn eerste stappen op boekhoudgebied. Ik ging van medewerker naar manager en van eindverantwoordelijke van een grote organisatie, naar in 2004 de oprichting van Advisup B.V. En in die bijna 20 jaar heb ik natuurlijk niet stilgezeten...

Ik begon zoals vele anderen op de zolderkamer. Dat werd vervolgens een eerste kantoorruimte in Amstelveen en inmiddels een mooi kantoor in Aalsmeer. Het team groeide mee met ons klantenbestand, we wonnen prijzen, gingen met zijn allen op ski trip en maakten veel mooie dingen mee. Toch ging het roer nog een keer om. En dat mocht ook wel na zoveel jaar! 

Mijn route tot nu toe...

Met alle kennis, kunde en vooral jarenlange ervaring in de business zie ik veel ondernemers stoeien met hun cijfers. Alles wordt door elkaar gehaald, fiscale regels worden niet begrepen, er blijft geld liggen c.q. er wordt niet opgebouwd, of er wordt wel veel ongezet, maar je merkt er niets van op je bankrekening. En dat kan anders. Simpel, maar anders.

Samen met mijn team, neem ik onze klanten hier graag in mee, in de vorm van het online programma: In 10 stappen ontspannen ondernemen, Profit First Assessments, financiële planning en ontzorging van de boekhouding. Deze combinatie is in mijn ogen perfect voor rust in je hoofd en grip op je cijfers, zodat je werkelijk kan doorgroeien met je business!

THE JOURNEY

NEEM CONTACT OP

Natuurlijk deel ik met veel plezier mijn kennis op financieel vlak. Dit doe ik op Instagram, zowel op mijn privé account als op het account van Advisup, op LinkedIn en in mijn podcast. Volg mij gerust, leuk! 

Liever direct doorpakken en kijken of we samen kunnen werken aan de financiele groei van jouw business? Plan dan een gratis match call en stel daarin al je vragen. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te spreken!

 Klaar voor groei? Let's talk!

meer inspiratie