Onze diensten zijn vooral bestemd voor gevestigde ondernemers die toe zijn aan meer inzicht in hun onderneming en klaar zijn met onzekerheid over hun financiën . Scroll verder voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw business.

Rust en zekerheid, voor nu en later

Financiele diensten

Financien

Toen je begon met je eigen bedrijf, wist je wel dat de boekhouding erbij hoorde, alleen het heeft echt je focus en interesse niet. Sterker nog, het liefst laat je gewoon elke envelop ongeopend liggen, want je snapt ze niet en dat levert alleen maar stress op.

Maar helaas, het hoort erbij. Ieder bedrijf heeft een administratieplicht en deze is aan een hoop regels onderhevig. Natuurlijk is dit afhankelijk van diverse factoren, zoals bijvoorbeeld je branche en de omvang van je bedrijf, maar als winst maken een van je doelen is (en daar gaan we wel vanuit, anders had je wel een hobby gezocht), dan hoort dit erbij. Leuker kunnen wij het ook niet maken, maar wel een stuk makkelijker! 

Cijfers, cijfers...

  • Als je, je geen zorgen meer hoeft te maken om die blauwe enveloppen en je ze met een gerust hart  over de schutting kan gooien?
  • Als je alleen nog maar je bonnen hoeft te verzamelen en je, je verder niet druk hoeft te maken over die  fiscale aangiftes.. laat staan een jaarrekening.  
  •  Als je inzicht hebt in je cijfers, weet hoe het financieel met je bedrijf gaat en daarop je toekomstplannen kan sturen? 
  • En als je je gewoon kan bezighouden met ondernemen, doen waar jij goed in bent en blij van wordt?  

Hoe zou het zijn..

Denk je nu: Yes, dit wil ik ook, alleen hoe dan nu verder? Die begrijpen we en daarom starten we altijd met een efficiënte matchcall. Hierin bespreken we precies waar je tegenaan loopt en waar je graag ondersteuning bij wenst. Op basis daarvan bepalen we met elkaar de vorm (type abonnement) van samenwerking. 

Besluiten we samen aan de slag te gaan, dan is het goed om te weten dat ons boekhoudteam je op afstand en volledig online helpt. Uiteraard ben je wel van harte welkom bij ons op kantoor, maar dit is geen noodzaak. Wij staan voor kwaliteit, maar ook voor gemak, dus dit willen we zo makkelijk mogelijk voor je maken.  
Dit is ook voor jou mogelijk

Ik wil een match call

NEEM CONTACT OP

  • We hebben > 30 jaar ervaring in het vak.
  • We zijn NOAB gecertificeerd, dus hebben up to date kennis en bieden hoge kwaliteit.
  • We bieden een hoge mate van service.
  • Wij kennen iedere klant. Niet alleen van naam, maar echt jou, om jou.
  • We zijn geen traditioneel grijze pakken kantoor, maar een jong dynamisch team.
  • De documentatie uitwisseling gaat via de online klantportal. Je kan daardoor altijd en overal bij je stukken. 

Waarom Advisup?