Wanneer:  Dinsdag 16 april
Hoe laat:  20.00 - 21.00 uur
Waar: Online via zoom
Meld je hieronder aan:

Haal meer WINST uit je bedrijf

GRatis Webinar

webinar

Misschien herken je het wel.. Je business loopt prima, je hebt een constante stroom aan inkomsten, alleen de winst blijft achter. Als je naar je cijfers kijkt, zie je wel dat de omzet is gestegen, alleen waarom zie je daar niets van op je bankrekening?

Als je heel eerlijk bent, mis je de controle en grip op je cijfers, waardoor je onrust ervaart. Ergens klopt er iets niet, maar wat? 

Dit kan en mag anders, want je business kan alleen een succes worden, als ook de financiële kant goed geregeld is. En precies daar ga ik je in dit webinar mee helpen.

Grip op je geld

  • Je krijgt geen hoofdpijn meer van je boekhouding: je wordt juist blij van je cijfers! 
  • Hoe je van je bedrijf in plaats van een geldverslindend monster, een winstgevende machine maakt!
  • Waarom de oude formule van boekhouden niet meer werkt en wat de nieuwe formule inhoudt.
  • Je kent de 4 basisprincipes van Profit First, waarmee jouw kijk op je business 180 graden veranderd
  • Je krijgt inzicht in de financiele gezondheid van jouw bedrijf 
  • Je weet hoe je naar meer WINST, RUST en INZICHT kan groeien.

Na het webinar weet je dit:

Denk je nu: Yes, dit wil ik ook! Meld je dan nu aan voor het gratis webinar. Ook als je er niet live bij kan zijn, kun je je aanmelden, want natuurlijk komt er een replay. Als het lukt, raden we je wel aan live aan te sluiten. Je kunt dan direct al je vragen stellen, zodat je met vertrouwen door kan. 

Wanneer: Dinsdag 16 april
Hoe laat:  20.00 - 21.00 uur
Kosten: Gratis


Ben jij er ook bij? Aanmelden kan door je naam en mailadres hieronder achter te laten. De link voor het webinar ontvang je dan direct via de mail. 
Praktische informatie

Met meer dan 45 jaar ervaring in het financiële vak, waaronder 20 jaar als ondernemer weet Monique waar ze het over heeft. En niet alleen door ervaring, ook door terugkerende (na-)scholingen op het gebied van financiën en fiscaliteiten.

Dit heeft onder meer geresulteerd in een AFAS Award voor beste partner van kantoren  die met financiële software willen werken en de officiële certificering in het kwaliteitsregister van NOAB.

Van starters tot de grote MKB kantoren, Monique zag ze allemaal voorbij komen.  Nu ligt de focus op de ZPP-ers, met of zonder (klein) team.

Over de webinar host: Monique Koopmans